Gésagolyó, az edzés intim módja

Hüvelysúly, avagy nagy erő két kis golyóban. Ahol a gyógyászati segédeszköz és az erotikus játékszer találkozik.

A gésagolyó körül buja történetek keringenek azzal kapcsolatban, hogy valójában mire jó, kik használják, és hogyan lehet bevetni az ágyban. A különbség a legtöbb szexuális játékszer és a gésagolyó között, hogy ez valójában egészségügyi szempontok miatt, speciális edzésként is alkalmazható. Kellemes mellékhatása, hogy növeli a nők szexuális aktivitását, fokozza a gyönyört, miközben a szex is könnyen színesíthető vele.

Mi is ez pontosan?

A gésagolyó nem más, mint kettő, zsinór segítségével összekötött golyó és az ehhez rögzített kihúzó zsinór. Nevével ellentétben nem csak gömb, hanem tojásdad alakú is lehet. A golyó belsejében apró súly található, amely a mozgás következtében, a falnak ütközve vibráló érzést vált ki. Ennek köszönhetően a hüvelyt összehúzásra készteti. Tehát az egyszerű szerkezettel komoly eredményeket és pozitív változásokat lehet megtapasztalni.

gesa_golyo

Hogyan használjuk?

Fő feladata a hüvely izmának erősítése és ezzel az inkontinencia megelőzése. Másrészt az alsótáji edzés koránt sem elhanyagolható, hiszen a nők számára fokozza az élvezetet szex közben és megnöveli az orgazmus hosszát. Megkönnyíti a szülést, illetve a kor előrehaladtával a gyengülő izmok ismét megerősíthetőek a golyók segítségével.

Mire figyeljünk?

Óvakodjunk a krómborítástól. Legyen szó bármilyen szexuális játékszerről vagy segédeszközről, nem ajánlott ezeknek a termékeknek a beszerzése és rendszeres használata, mivel a króm kopik és lepattogzik. Ez pedig nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem egészségügyileg sem bíztató. Másrészt érdemes egy darabból álló gésagolyót választani, mert a ragasztott, összeillesztett részek széteshetnek az intenzív és rendszeres használat során.

szex100

Kezdőknek

Minél nagyobb, annál jobb. A gésagolyó használatának egyik célja a hüvely izmának erősítése. Azok, akik még csak most kísérletezgetnek, és először tapasztalják meg milyen érzés a golyó felhelyezése és fenntartása, könnyebben ráéreznek a technikára, ha egy méretes darabot választanak. A tojásdad forma szintén megkönnyíti a kezdők dolgát, mivel ahhoz jobban hozzá tud simulni a hüvely fala. Természetesen síkosító legyen a kezünk ügyében. Sokkal kellemesebb a felhelyezés és emellett segíti a mozgatást.

Haladóknak

Akárcsak más felnőtt játékok esetében, itt is nagy választék között keresgélhetnek a szexuális kalandok kedvelői. Méret, forma, súly és kialakítás mind megválasztható. Több hetes használat után, a második szintre lépve, a speciális technikák segítségével egyre ügyesebben kezelhetjük és mozgathatjuk a golyókat. Persze nem feltétlenül kell egyedül élveznünk a helyzetet. Remek vágyfokozó és izgató eszköz lesz bárki kezében, csak engedjük szabadjára a fantáziának az ágyban.

Forrás:


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.