Bajor Imre: a családom szeretete gyógyított meg

A színész megdöbbentő őszinteséggel vall az elmúlt hónapok szörnyű történéseiről, és a kilábalásról.

Még januárban tudtuk meg, hogy – állítólag a nagy stressz hatására – mentővel kellett kórházba szállítani Bajor Imrét, de ezután is többször lett rosszul, és a depresszió tünetei is jelentkeztek nála. A színész már újra dolgozik: két darabban is játszik, és újra boldogan ad interjút az internetes sztártévének is.

Visszatértem a színházba, elég jól elviselek két előadást is, ami azért 6 óra és 120 oldal. Elég jól bírom hál’ istennek, de tudomásul kell venni, hogy a jó isten most ezt akarta… Ezután remélhetőleg majd lesz sokkal jobb dolog, és akkor az ember végre boldog tud lenni!” – mondta el a tabutv.hu riporterének Bajor Imre.
8610Már nincs szükségem otthoni pihenésre, különben sehová sem mennék. Megy tovább az élet, a történteket pedig el kell felejteni! Általában azoknak a túl érzékeny paliknak, mint amilyen én is vagyok, midig párosul a dolog egy kisebb fajta depresszióval is, ez a világ legtermészetesebb dolga, nem kell komolyan venni! Nekem most a közönség, a feleségem, a barátok és a gyerekek segítenek a legtöbbet, nagyon sokat jelent, hogy mellettem állnak!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bajor Imre, aki szerint sokan sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint Ő.

Bajor Imre egyáltalán nem szeretné sajnáltatni magát, bár tagadni sem tudja, hogy az elmúlt időszak hajtása teljesen kikészítette. “Jó istennek hála, hogy még itt tudok állni, és elvagyok!” – tette hozzá a színész.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.