Portré a fiatalságról

“A szépség nem múlandó, csak átalakul és más formát ölt.”

?Amikor azokat az extrém sportokat űzöm, amiket nagyon szeretek, mint például a snowboard, wakeboard, ahol ott vannak a fiatalok, akkor néha érzem, hogy azért én már úgymond felnőtt vagyok mellettük. Néha amikor elmegyek egy szórakozóhelyre, és azt látom, hogy Úristen 18 évesek ugrálnak a buliban, akkor is érzem, hogy húha?

De az a fontos, hogy az ember belül mit érez. Szerintem igazán addig tud valaki gyerek lenni, amíg nincs gyereke.

A gyerekkor az arról szól, hogy gondtalan. Szerintem egy gyerek életében nagyon meghatározó például az első néhány éve, ahogy felnő. Én biztos, hogy szeretnék a gyerekemnek egy gondtalan közeget biztosítani. Úgy gondtalan, hogy papírsárkányozzon a tengerparton, a homokban játsszon. Lelkileg erős gyereket szeretnék, aki vagy vidéken nő fel, vagy tengerparton, vagy valami olyan helyen, ahol egy kicsit távolabb van az evilági élvezetektől.?3879Az öregkor kincsei

?Biztos, hogy idővel érettebb leszek, és komolyabb, és talán megfontoltabb. De ha abból indulok ki, hogy apukám ötven évesen is ugyanolyan őrült – mindenféle extrém sportot űz fiatalokat megszégyenítő módon -, anyukám is vagány. Ha arról van szó, az asztal tetején táncol reggel ötig, és heavy metal zenére pogózik velem. Szerintem, ha én ezeket a géneket örököltem az én természetemmel, akkor biztos, hogy én is valami hasonló fazon leszek.?

A szépség nem múlandó

?Szerintem csak az a fontos, hogy az ember elfogadja önmagát jó és rossz tulajdonságaival együtt, és jól érezze magát a bőrében. A belső harmónia szerintem nagyon meghatározó. Hogyha az ember önmagával kibékült, akkor örök fiatal tud maradni, és örökre úgymond szép, mert szerintem a szépség nem múlandó, csak átalakul, és más formát ölt.?

Forrás: