Bajor Imre leszámolt az alkohollal

A legutóbbi két adásban ismét látható volt a Heti hetesben Bajor Imre, aki hosszú ideje problémákkal küzdött.

A humorista-színész egyik reggel a Reggeli stúdiójában vendégeskedett, Barabás Évinek és Szujó Zoltánnak mesélt arról, kik segítettek neki a visszatérésben.

Nagyon jól vagyok, köszönöm szépen. Komoly büszkeséggel tölt el, hogy eddigi életem során – ami meglehetősen sima és szerencsés volt hála a Jó Istennek egészen 51 éves koromig -, ez a legnagyobb tett, amit magamtól, apró segítségekkel meg tudtam oldani. Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy ennyi erő volt bennem, és hogy ilyen rövid idő alatt vissza tudtam térni.

Bajor szerint még sosem fordult vele elő, hogy egyszerre több gonddal is szembe kellett néznie, és biztos benne, hogy nála sokkal erősebb emberek is belefáradtak volna a küzdelembe. Ő azonban tudta, nincs más választása, talpra kell állnia, ebben pedig nagy segítséget nyújtott neki a felesége és a barátai.14227Több millióan vannak a világban, akik hasonló helyzetbe kerülnek, de velük a kutya sem foglalkozik. Az ismertebb emberek azonban abba a körbe tartoznak, hogy az ő sorsuk rögtön közügy lesz. Aztán rájöttem, hogy az én gondjaimnál sokkal fontosabb, hihetetlen dolgok történnek. Elég, ha az ember bekapcsolja a televíziót. Én is elszégyelltem magam.

A beszélgetés során Barabás Évi csodálatát fejezte ki, hogy Bajor Imrének volt annyi lelkiereje, hogy leszámoljon az alkohollal és visszatérjen a színházba és a televízió képernyőjére.

A visszajelzések általában a szereplések kapcsán történnek. A színházba való visszatérés egészen megejtő volt: 1400 ember felállt és vastapssal köszöntött. El is pityeregtem magam egy kicsit. A szeretet sok mindenen átsegít. A Heti Hetes felvételén is éreztem azt az őszinte szeretetet, hogy ismét itt vagyok.

Forrás: