Jessica Simpson harca a cukorral

A popsztár akkor kezdett diétába és speciális edzésprogramba, amikor elvállalta a Hazárd megye lordjai című film szerepét: a szexi rövidnadrághoz tényleg formás popsit kellett varázsolni!

Jessica Simpson az irigylésre méltó kerek feneket kemény edzéssel szerezte meg, a Hazárd megye lordjai forgatása előtt naponta két órán keresztül végzett guggolásokat és kitöréseket! A gyakorlatokban egy videókazetta volt a segítségére, amely kifejezetten a fenék formálásához tartalmazott különböző gyakorlatokat.

Amikor a szerepet megkapta, akkor drasztikus változást kellett végrehajtania életmódjában, lemondott a sült ételekről, a kedvenc Taco Bell-ételeiről, és az edzés megkezdése előtti estén még kiélvezte az utolsó szelet csokit, hogy másnaptól csak gyümölcsöt nassoljon, ha megéhezne. 14675Ugyanakkor egy korábbi diéta kellemetlen tapasztalatai révén figyelnie kellett arra, hogy számára az alacsony szénhidráttartalmú étkezés nem teljesen jó, tehát a szénhidráttartalmú ételeket sok más hollywoodi hírességgel ellentétben ő nem száműzhette az életéből.

A kenyér, a tészta, az olaszos ételek és az édességek tehát nem hiányoznak Simpson étrendjéből, de módjával fogyasztja ezeket, és mellette rengeteg salátát eszik. ?A cukorról volt a legnehezebb lemondani, és még most sem könnyű nemet mondani rá, de a cél érdekében megéri!? – vallotta be.

Forrás: