Mától a GSK-tól kérje a Dianatal gélt

A GlaxoSmithKline Kft. bejelentette, hogy 2010 nyarán átvette a már korábban is Dianatal néven ismert szülészeti gél forgalmazási jogát.

A Dianatal szülészeti gél egyedülálló orvostechnikai eszköz a magyar piacon. A termék használata elősegíti a biztonságosabb, rövidebb és könnyebb hüvelyi szülést, csökken a gátrepedés előfordulása, a gátmetszés szükségessége, védelmet biztosít mind a születendő gyermek, mind pedig az anya számára.

A Dianatal szülészeti gél célja, hogy minél inkább megkönnyítse a születendő baba és a vajúdó édesanya dolgát is a természetes szüléskor. Gyorsabban és könnyebben világra jöhet a baba, csökkenhetnek a komplikációs veszélyek.9472A GlaxoSmithKline ? a világ vezető innovatív (kutatás orientált) gyógyszergyártó vállalatainak egyike ? elkötelezett az emberi élet minőségének javítása mellett.

A cégcsoport hazai összárbevétele alapján Magyarország első kétszáz legnagyobb vállalata között szerepel.

Főbb terápiás területek: asztma és COPD, cukorbetegség, trombózis, fertőzések (antibiotikumok légúti és egyéb fertőzések kezelésére), központi idegrendszer betegségei (epilepszia, Parkinson-kór, depresszió, migrén) és daganatos betegségek. Emellett kiemelten fontos terület a betegségek megelőzése védőoltások révén.

A GSK a többi kutatásorientált cég közül is kiemelkedik különösen ígéretes kutatásfejlesztési portfóliójának köszönhetően. Ezenkívül fontos feladatának tartja a világ elmaradottabb részeinek gyógyszerhez jutását. Különös figyelmet fordít beruházásaira is, melynek keretében tavaly szeptemberben adta át Magyarország egyik legnagyobb gyógyszeripari beruházását, a gödöllői vakcinagyárat.

Forrás: